“Să trăieşti pe Pământ poate fi scump, dar include o călătorie gratuită în jurul soarelui în fiecare an.” :)

Standard

În noiembrie anu’ ăsta Călătorru’ meu a împlinit 10 ani. Am uitat să-l sărbătoresc, sau poate că doar am ocolit indiferent borna acestui timp, gândind (sau negândind) că ce-i un 1 pe lângă un 0..

Totuşi, în lumina unei plăcute coincidenţe am postat aici în 10 noiembrie 2017 un text poetic pe care-l consider a fi cel mai bun text scris de mine anul acesta: https://calatorru.wordpress.com/2017/11/10/conventia-unui-timp-verbal/, aşa că pot încheia anul sărbătorind cu zâmbet. : )

Mi-am propus ca indiferent cât de ocupat sau de lejer mi-e timpul de-a lungul anului 2017 să mâzgălesc ceva în toate cele 52 de segmente săptămânale, fără să încerc să cântăresc forma de exprimare sau valoarea poetică a rezultatului – treabă care vă revine vouă – ştiut fiind faptul că voi sunteţi anotimpul primăvăratic în ai cărui ochi înfloresc până la roadă bobocii număraţi de mine cu toamnă, aşa cum zice vorba.

Nu ştiu care-i numărul aproximativ de oameni pe care-i întâlnim într-un an (sau în 10), nici cu câţi dintre ei reuşim să interacţionăm cu adevărat şi să avem un oareşce impact (de preferat pozitiv :)), da’ văd aici în numărătoarea celor de la WordPress că cele 1.600 de postări ale mele (majoritatea lor încercări poetice) au ajuns la 21.200 de vizitatori unici, sub clickul a 139.100 de accesări – aşa că în mod cert pot încheia anul (anii ăştia) cu zâmbet. 🙂
                 Vă urez mult bine! La mulţi ani!

Publicitate

2 răspunsuri »

...comentează, hai! :)

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.