#stauAcasă – ziua 15

Standard

Telefonul îmi zice că am umblat azi prin casă 0.45 km și am făcut vreo 636 de pași. Nu-l cred. Bagă de la el. Dar cine-l poate contrazice. Doar dacă mâine mă apuc și măsor singur. Încă mă trezește dimineața gândul că …uuu, o nouă zi!… Life goes on! O nouă revărsare de bunătate. O altă grămadă de oportunități și intersecții. 

Constat că se-ntâmplă destul de multe chiar în varianta asta de izoleișănșip, cum am văzut că circulă pe Facebook. Telefonul e o extensie a mâinii. Asta e îngrijorător. Deși nu mă duc niciunde, cărțile, împrăștiate care pe unde, stau cuminți și la locul lor, nemișcate decât câteva pagini de la ideea la care rămăsesem. Paradoxal, nu!?

Și-n casă și pe stradă, și la serviciu și în alte locuri – trăim în sufletul nostru. Vreau să zic, în sufletele noastre. Adică fiecare în sufletul lui 🙂 – în lumea lui de gânduri – în solitudinea, uneori deloc singură, a felului nostru de a fi, de a vedea, de a percepe și de-a eticheta (verbal) totul.

Mâine va fi ziua 15 061, sau ziua a 16-a…

Despre rubenbucoiu

Salut :) Bine ai venit pe blogul meu. Într-o toamnă, cu 2 zile înainte de începerea școlii, atunci a început totul... ba chiar mai repede de acel septembrie. După ce am învățat să merg am perseverat în fiecare anotimp... eu, călătorru (Ruben Bucoiu)

...comentează, hai! :)

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.