„When you are in love, you are in freedom!”

Standard

Ce contradicţie!

Dragostea te eliberează robindu-te. Te prinde în legăturile ei de te duci acolo unde te trage. Aici e frumuseţea: că dorinţa ta de a merge se potriveşte cu direcţia în care eşti tras (sau împins 🙂 ).

E paradoxala contradicţie care deşi face viaţa posibilă, o face imposibil de înţeles sau explicat. Viaţa şi dragostea, şi toate elementele lor (mult prea multele lor componente) nu trebuie explicate până la epuizare, pentru că în cele din urmă, cel epuizat este cel care porneşte în căutarea asta, e încercătorul.

E cel ce-şi supune sufletul, mintea şi trupul unei trude ce nu cunoaşte limite, a căror limite sunt mereu în mişcare şi deşi par că pot fi atinse cu întinderea braţului sau a privirii, ba chiar a gândului, cum te apropii cum se depărtează.

Publicitate

2 răspunsuri »

  1. in lumea mea nu este asa. indepartarea prin apropiere, este manipularea venita dintr-o lume bolnava de frica…astfel, nimeni nu va mai intelege ce este iubirea. eu am intilnit si iubirea si neiubirea oferitra de un simandicos scolit in alte lumi. aceste teorii sint concepute pt a mai reduce numarul traitoruilor. poti iubi curat, fara sa faci atita filozofie…acum, toate „vedetele” ce apar in cluburi la bara si la microfoanele proteviste la stirile de simbata si duminica, au principii si duhnesc de ezoterism. deci, a iubi este iubire nu filozofie. cine iubeste nu iese ca tzatza la drum sa mai enunte vreo doua d-alea adinci din putzul gindirii de maidan. prea multa vorbarie si prea putina iubire.
    te-a furat si pe tine peisajul…cum mai e in dane-mark-a?pacat ca te-ai „vindut” comercialului si mediocrilor.pacat de munca de pina acum

  2. se pare ca este un fel de tzepar, sau profitor ce studiaza fenomenul, apoi ca si dandanache, pac cu el la „razboiu”, mai un hai-ku, un ca tren sau mini-e-seu…de parca ar fi subeiecte stoarse dupa site-urile de „socializare” unde bintuie admin-ul si vreo doi slugoi, antrenind masa de manevra pt a oferi subiecte. apoi ii baneaza si ii copiaza… deci, atentie, ca e pacat de munca de pina acum. succes. fie ca vei da drumul sau nu, comentariilor mele. nu ai fi primul/singurul care le blocheaza…am eu o karma indusa/impusa, in acest domeniu…

...comentează, hai! :)

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.